Ormancık İlkokulu

Vizyon: İlköğretim çağındaki her çocuğu, milletin kültürel, manevi ve demokratik değerlerini benimsemiş, bilimsel düşünceyi rehber edinmiş, ruh, beden ve zihin yönünden başarılı olacağına inanmış, kendine güveni tam bireyler olarak yetiştirmektir.

Misyon: Demokratik, çağdaş bir yaklaşımda teknolojiyi takip eden seçkin bir eğitim kurumu olmak ve ilkokul çağındaki bütün öğrencilerimizin, bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve her öğrencimizin dünü tanımasını, bugünü öğrenmesini ve yarını paylaşacak nitelikte insanlar oalrak yetişmelerini sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 09.00 - 14.30
Isınma: Soba
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0322 758 2099

WEB - https://fekeormancikilkokulu.meb.k12.tr

Adres - ORMANCIK MAH. ORMANCIK KÜME EVLERİ ORMANCIK ORTAOKULU BLOK NO 159 FEKE / ADANA

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Feke İlçesine Bağlı olup ilçeye 45 km mesafededir.42 Km asfalt olup 3 km stabilize yol vardır.

Ulaşım Okulumuza ulaşım köyümüzden hareket eden minibüsler ile yapılmaktadır. Hafta içi her gün sabah köyümüzden 2 araç hareket etmektedir. Bu araçlar Feke´ye uğrayarak Kozan´a kadar varıp akşam saatlerinde tekrar köyümüze dönmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 160 km. İlçe merkezine 45 km.